Meldingen i innboksen

Det begynner å bli lenge siden jeg la Snapchat på hylla og valgte å konsentrere meg om Instagram isteden – og jeg har aldri sett meg tilbake!

Det viser seg nemlig at Instagram-brukere oppfører seg, og det er rett og slett er en glede å få spise lunsjen sin i fred uten å få en upassende jule-sossis i fleisen 🙈

 

På Instagram får jeg mange meldinger i innboksen hver dag, stort sett er det svar eller kommentarer til ting jeg har lagt ut på storyen min – og det er veldig koselig!

En kveld ble jeg liggende å svare på en drøss gamle meldinger, fordi jeg hadde havnet litt bakpå.

Og så dukket det plutselig opp en uventet melding fra et navn jeg ikke kjente:

“Hei! Spørsmål til et innlegg i storyen din. Har du fått jobb? Jeg er tannlege, og vi er på utkikk etter tannhelsesekretær, tar gjerne en prat med deg om dette kunne vært interessant 😊

Hæ? Hæ?! HÆ! Jeg snappet etter pusten – melding fra en tannlege! En tannlege som hadde fått med seg at jeg hadde søkt på en stilling som tannhelsesekretær i november! (Les mer om det her)

Men meldingen fra tannlegen var sendt for flere dager siden.. Var det for sent? Hva skulle jeg svare? Jeg knotet ned noe i full fart:

“Hei! Så koselig med melding! Jeg fikk ikke jobben jeg søkte på, men har bestemt meg for at tannlegekontor høres midt i blinken ut for meg. Tar gjerne en prat om det ikke er for sent!”

Jeg trykket på send og la ned mobilen.

En nervøs liten rykning danset over munnviken.

Kunne det virkelig være..?

/ Fortsettelse følger.. 😊

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg